Hogyan legyél  Sikeres Nő  kurzus

Nagyon sok ember életében bekövetkezik az a pont, akár többször is,
hogy úgy érzi valahogy nincs a helyén, úton van, de nem tart sehová.
Él, de alig lélegzik. Megrekedt az élete. Érezted már?

Nem tudsz érvényesülni a munkádban?
Nem működik a párkapcsolatod?
Úgy érzed megrekedtél a gyereknevelés-háztartás-munka-párkapcsolat körforgásában?
Nem talál rád az Igazi?

Egyedi vagy! Különleges vagy!
Mégis olyan sokszor akarsz más lenni, elmenekülni saját magadtól.
Pedig csodálatos vagy!
Ha  készen állsz a változásra, de nem tudsz egyedül kimászni a gödörből, mi segítünk!
Segítséget kérni nem szégyen és nem bűn, főleg ha egy boldogabb élet elérése a cél!

Ha megtanulod, hogyan legyél Igazi Nő, bármit elérhetsz!

Mit kapsz tőlünk?

– Megmutatjuk, hogy hozd ki magadból a legtöbbet, úgy, hogy még te is elégedett leszel magaddal!
– Előhozzuk belőled az Igazi Nőt!
– Utat mutatunk, hogy megtaláld magad és kiteljesedjen a Nőiességed! (smink, haj és stílustanácsadás)
– Segítünk, hogyan bánj a Férfiakkal!
– Gyakorlati tanácsokat kapsz tőlünk, amiket az életed minden területén sikeresen alkalmazhatsz!

Kik lesznek a segítségedre?

pilat-gaborPilát Gábor

Párkapcsolati és életvezetési Coach

“Tabuk nélkül a párkapcsolatról” fb közösség alapítója , a szintén ugyanezzel a névvel megjelent könyv írója.
A közösséget azzal a céllal hozta létre, hogy az eddigi tudása és tapasztalatai alapján támogatást, segítséget nyújtson azon párok és párjukat kereső emberek számára, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés, vagy az önmagunk megtalálása a világban.

„Létezik egy mondás, amit gyakran emlegetnek a különböző küzdősportokat oktató edzők. TRAIN HARD, FIGHT EASY! – EDDZÉL KEMÉNYEN, HARCOLJ KÖNNYEDÉN!

Hiszem, hogy ez az igazság az élet legkülönbözőbb területeire is igaz. A párkapcsolatoktól az önmegvalósításon át a gyereknevelésig. Tanulj, gyakorolj sokat és vedd könnyen az akadályokat!

Léteznek a legalapvetőbb összefüggések, amiket mindenki tud. Illetve nagyon sokan úgy gondolják, hogy tudják. Pontosabban fogalmazva, kevesen ismernek. A teljes igazság viszont az, hogy nagyon kevesen tudnak és alkalmaznak. De, ki mondta nekünk azt, hogy nem lehetünk mi azon kevesek?

Jómagam, alapvető szakmám szerint az elmúlt húsz évben közel 20.000 embernek tartottam üzleti és kommunikációs tréningeket, és már a kezdetektől azt figyeltem meg, hogy az alapvető igazságok, összefüggések, az élet minden területén használhatóak. Nem is lehetne másképp, hiszen a mondás szerint, ami igazság, az mindenhol az. Ami pedig nem működik mindenhol, az nem volt igazság.
Nem szeretnék egy angyal szárnyait a hátamra erősítve körbe-körbe repkedni a szobában vagy egy piedesztálra állva szónokolni a párkapcsolatról, már csak azért sem, mert nagyon sok saját hibából elrontott kapcsolat, sikertelenség és lelki megpróbáltatás után jutottam el ide, ami egy olyan állomás, amit nem tisztem minősíteni, de egy biztos. Mégpedig az, hogy ez manapság százszor jobban működik, mint amikor csak ösztönösen próbáltam működtetni.

;Ez a kurzus tanácsokat tartalmaz. Nem feltétlenül törvényeket, hanem tapasztalati úton beszerzett megfigyeléseket és megéléseket.
Minden tudás annyit ér, amennyit a gyakorlatban használni tudunk. Biztosan találkoztál már az életedben „elméleti szakemberekkel”, akik képesek voltak kiválóan elmagyarázni valamit, de képtelenek voltak elvégezni a dolgot. Képzeld el a „mestert”, aki egy fürdőszoba kicsempézéséről mindent tud, kiválóan ismeri a ragasztóanyagokat, a fal kezelésének módját, a fal sarkainak kiképzését, azonban amikor végre csempézni kellene, akkor kiderül, hogy képtelen két tisztességes sort felrakni. Nos, egy profi burkoló attól profi, hogy pontosan ismeri és érti a burkolás lényegét, és legalább százszor csinálta. Az elmélet nem elég. A pilótát, a hídépítő mérnököt, a szakácsot nem elég elméletben kiképezni, hanem be kell gyakoroltatni vele a munka elvégzésének módját, a gyakorlati trükköket. Különben a repülők lezuhannak, a hidak összeomlanak, az étterem vendégei pedig ételmérgezéssel kerülnek korházba. Soha ne érd be azzal, hogy valamit elméletben megtanulsz. Te sem feküdnél egy olyan sebész kése alá, aki csak elméletben tanulta meg a vakbélműtétet, de azt soha nem gyakorolta még.
Egy fontos tanács: Ne higgy el egy szót sem abból, amit a tréningen hallani fogsz. Nem hittanórán vagy. Nézd meg, próbáld ki, hogy működik-e. Ha működik, használd, ha nem működik, gyorsan felejtsd el.

A profizmus sajnos nem valósul meg csupán attól, hogy valaki hangot ad reményeinek. Ezért megszenvednek. Mindenki. Te is. És nem kell templomok lépcsőin, térden csúszni a kegyelemért, viszont a szívből jövő hitedre szükséged lesz az úton.

Belül mindenki egy igazi harcos. Te is. “Az igazi harcos pedig nem tökéletes, nem győz mindig….nem sérthetetlen…a jó harcos nagyon is sebezhető. Ez teszi igazán bátorrá…” Téged is.”

horvath-eva

Horváth Éva

modell, műsorvezető

A médiából 1998 óta ismerhetjük, akkor választották meg a Miss World Hungary szépségkirálynőjévé. Azóta több televíziós produkció házigazdája volt: Szerencsekerék, Skandináv Lottó, Cool Tv, Dominó Nap, Reggeli. Jelenleg a Menetrend Itthon című műsorral járja az országot.
“Minden kezdet nehéz, szokták mondani, és ez nálam sem volt másképp. Szüleim neveztek be az első szépségversenyemre, ahova gátlásosságom miatt egyáltalán nem akartam elmenni. Aztán szép lassan megtanultam hogyan válhat magabiztossá az ember. Hogyan találja meg a saját stílusát. Hogyan teljesedjen ki Nőként az élet minden területén. Ezért örültem annak, amikor felkértek, hogy adjam át az eddigi tapasztalataimat, amellyel a nőknek segíthetek. Hiszem azt, hogy kellő önismeret, önbecsülés nélkül az érvényesülés is sokkal nehezebb. Éppen ezért bízom abban, hogy kis csapatunk segítségével a tréning végére mindenki jelentős változáson megy keresztül, nyitottabbá válik, és könnyedén veszi az élet kihívásait.”

Orosz Barbara

Orosz Barbara

színésznő, műsorvezető, producer.

Számos színházi, filmszínészi és tv film szereplése után műsorvezetőnek állt, majd saját műsorgyártó céget alapított, és azóta producerként és főszerkesztőként is jegyzik. 2011 októberében indította, Tűsarok című női magazinműsorát. Magyar divattervezőkkel, sikeres nők karrierjének bemutatásával, stílussal, fontos nőjogi kérdésekkel, életmóddal foglalkozik, és immár 4. éve fut sikerrel a Tv2 vasárnap délelőtti sávjában, valamint reggelente a Tv2 Mokka című műsorában.
“ Mindig is önmagam voltam, akkor is, amikor ezzel a környezetem nem tudott mit kezdeni.. Mindig is volt bátorságom felvállalni saját magamat, a különcségeimmel, bolondságaimmal együtt. Amikor elegem lett, hogy ennyire nem értenek – amire persze igazából sosem törekedtem – akkor csináltam egy műsorgyártó céget, és kitaláltam egy olyan műsort, amiben végre igazán önmagam lehetek, és olyan emberekkel készíthetek interjút, olyan témákkal foglalkozhatok, akik és amelyek igazán érdekelnek. Nagyon sokan azt gondolják rólam, hogy én egy borzasztóan öntelt „fennhordom az orromat” – nőszemély vagyok, de ez sokkal inkább büszkeség, magabiztosság és határozottság. Ma egy nő ha nem teljesít minden fronton az elvárásoknak megfelelően, az minimum nem vet rá jó fényt, vagy nem vívja ki a környezete elismerését. Legyél anya, szerető, feleség, tökéletes cégvezér, és még megannyi szerepet próbálj kivitelezni, úgy, hogy lehetőleg közben ne rokkanj bele.. Röviden mindenben legyél tökéletes, és hozd a maximumot. Valljuk be ez lehetetlen, viszont megközelíthető. Ma és a jövőben is igyekszem majd mindig azt csinálni, ami boldoggá tesz. Mert szerintem ez a kulcs. Ezt a hitet és a tapasztalataimat akarom átadni nektek is.”

Szabó Roland

Elsősorban kisfilmek készítésével, és fotózással foglalkozik

Roland számára a filmezés és fotózás iránti szerelem, már tizenéves korában kialakult.
Extrém kerékpár versenyző srác volt, aki folyamatosan gyártotta a képeket, kisfilmeket. „Úgy gondolom, hogy a szabadstílusú, kreatív sportok nagyon sokat segítenek a különlegesebb látásmód kialakításában. Mivel a kamerával való munka is egy kötetlenebb, kreativitást igénylő, szabályok közé nem teljesen köthető dolog, így ezért is sodort az élet tovább ebbe az irányba, ahol kiadhatom magamból mindazt, amit látok és érzek.”

fekete-zoltan

Fekete Zoltán

fodrászmester

„A szakmám szerelmese vagyok. 2006-ban a Magyar Fodrász Válogatott tagjaként csapatom legjobb eredményét hoztam haza Moszkvából. Azóta is minden inspirál ami a fodrász szalonon belül és kívül történik a hajak világában. Rendszeresen veszek részt divatbemutatókon  (il Bacio di Stile megnyito Roberto Cavalli), színdarabokon (Grease, Shrek the musical, Billy Elliot) és fotózásokon (Jpress). Szeretnék hozni számotokra néhány hasznos mozdulatot és tanácsot a szakma minden ágából, melyeket a hétköznapokban használhattok!”

Dülk Kata

Dülk Kata

kreatív director K reports

Családi indíttatásból, a divat, mint ruhakészítés, tervezés, szabás, varrás már gyerekkorában is élete része volt. Manufaktúrától ipari méretekig dolgozott híres magyar tervezőkkel és piacvezető olasz multival. Az első diplomáját divatmenedzseri szakon szerezte. A 2000-es évek nagy média forradalma létrehozott sok-sok addig nem létező platformot és státuszt. Így lett előszőr divatrovat vezető (Elite magazin) majd vezető stylist az akkor hatalmas nézettségi fölénnyel működő Tv2-nél. Az első filmsorozata a Rendőr sztori volt, azóta rendszeresen dolgozik a Bánfalvy stúdióval. Többek között az Abigél, a Figaró házassága és legutóbb a Grease stylingját vezette. Több, mint 15 éve szervez és bonyolít fotózásokat újságoknak, kereskedelmi megrendelőknek, színészeknek, közéleti szereplőknek, stylistként vagy kreatív producerként.

“Én hiszek abban, hogy a saját stílus megtalálása a ruházkodásban is nagyon fontos, hogy Igazi Nővé váljon valaki, ezt szeretném megmutatni a tréningen résztvevőknek.”

pocsi-petra

Pócsi Petra

sminkmester

Mielőtt megtaláltam az utam magasépítészetet és lakberendezést tanultam, így a kreativitás és a rajz mindig jelen volt az életemben. Előtérbe helyezem a szépítő, “beauty” sminkeket, mellyel a hölgyek szépségét tudom kihangsúlyozni, amivel önbizalmuk is megnő.
Sminkes oldalam itt található: www.facebook.hu/beautymakerbypp
Mottóm: “Be yourself, be unique… be magical, be beauty.” “Légy önmagad, légy egyedi… légy varászlatos, légy gyönyörű.” Beauty Maker by Petra Pócsi
Nagy örömömre szolgál, hogy felkértek, vegyek részt az Igazi Nő képzésben, mivel a munkám a szenvedélyem, hivatásomnak érzem, hogy kihozzam a legtöbbet a nőkből, a smink segítségével.petra-igazi-no-smink

Tréning  Tematika

1. A Nőiesség alapjai Horváth Évával
Személyes vonzerő javítása, a helyes önértékelés, a magabiztosság megszerzése,  az önbizalom növelése gyakorlati tanácsokkal

2. A Nőiesség kiteljesedése Horváth Évával
Külső-belső egyensúly megtalálása, külső-belső énkép javítása,a nőies viselkedés, mozgás elsajátítása

3. Önértékelés, Férfiak, párkapcsolat javítása Pilát Gáborral
“Gyakran vannak olyan élethelyzetek, amikben nem boldogulsz egyedül. Lehet, hogy legbelül érzed, mit kellene tenned, de nem tudod, hogyan valósítsd meg. Nézzünk rá együtt, miként tudsz hatékony megoldást alkalmazni.”
(Pilát Gábor)

4. A sikeres Nő Orosz Barbarával
Gyakorlati oktatás egyénre szabva, hogyan érvényesülj a munkahelyeden és az élet más területein Nőként.

5. A saját egyéniség felszínre törése és bemutatása profi stylist, sminkes, fodrász és fotós segítségével
“before-after” képek befotózása

Tréning időtartama

Heti 1 alkalom hétköznap 17:00-20:00-ig

Tréning díja: 340 000 Ft
Akár részletfizetési lehetőséggel is.

Csoport indulása: HAMAROSAN

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Close