Adatvédelmi nyilatkozat

Cégünk által nyújtandó szolgáltatás feltétele az önkéntesség.
Az Ön által cégünk rendelkezésére bocsátott személyes adatokat az oldal üzemeltetője a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően kezeli.

HOZZÁFÉRÉS JOGA

Cégünk az Ön személyes adatait kizárólag azon időtartamig őrzi, kezeli és tárolja, amíg az megfelel a vonatkozó jogi és etikai előírásoknak.

Önnek törvényben meghatározott joga és technikailag biztosított lehetősége van arra, hogy hozzáférjen és frissítse a személyes adatait, illetve kérje azok törlését.

Cégünk mindenkor szem előtt tartja, hogy a személyes adatokat karbantartsa. Amennyiben Ön személyes adataihoz frissítés céljából szeretne hozzáférni, illetve azokat javítani kívánja kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüpont alatti telefonos elérhetőségen.

SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSA

 Az Ön által rendelkezésünkre bocsátott adatokhoz kizárólag társaságunk azon alkalmazottai férhetnek hozzá, akiknek munkaköri kötelezettsége ezen adatok kezelése. Cégünk alkalmazottai a rendelkezésünkre bocsátott személyes és egyéb adatokat a törvényi előírásoknak megfelelően és bizalmasan kezelik.

Cégünk minden, a rendelkezésére álló, technikai és egyéb eszközt igénybe vesz az adatok biztonságos tárolása, őrzése, valamint az adatokkal való visszaélés megelőzése érdekében.